Villa dicht bij het strand van San Pedro te koop

€995,000

Description

Villa dicht bij het strand van San Pedro te koop Villa dicht bij het strand van San Pedro te koop

Een unieke kans om een gloednieuwe Villa dicht bij het strand van San Pedro te koop ! Letterlijk, 50m van het strand, dicht bij alle voorzieningen.
Deze nieuwe villa in San Pedro heeft alle luxe eigenschappen die u zou verwachten van een villa op dit niveau. Sommige faciliteiten zijn dubbelglas, vloerverwarming in het hele gebouw, een privé zwembad en tuinen, warme en koude airconditioning ,  ruime kamers en veel opslag mogelijkheid .
Het ontwerp van deze villa’s is flexibel, aangezien de woningen nog steeds vroeg in ontwikkeling zijn, zodat u in de gehele lay-out van uw nieuwe villa kunt bepalen.

De openruimten  kenmerken van de Villa dicht bij het strand van San Pedro te koop maken de woonruimten ruimer en luxer. De architectuur van deze villa in de buurt van het strand in San Pedro te koop is ongeëvenaard. Met behulp van de modernste eigenschappen en apparaten zal je huis modern, comfortabel en luxueus voelen.
Vloer tot plafond ramen en open balkons met glazen balustrades maken het licht te arm in de woning. U zult het zonnigste Spaanse klimaat optimaal kunnen benutten, zelfs in de winter!

De locatie van deze Villa dicht bij het strand van San Pedro te koop

De locatie van deze Villa dicht bij het strand van San Pedro te koop is absoluut ongeëvenaard. Het ligt op slechts 50 meter van het strand, op 3 minuten loopafstand van de belangrijkste boulevard van San Pedro de Alcántara en op 10 minuten van het stadscentrum. Alles wat je nodig hebt is op loopafstand. Er zijn een overvloed of winkels in de omgeving, van supermarkten tot high street winkels. Alles is toegankelijk via een comfortabele wandeling langs de straten met palmbomen.

De stad San Pedro is een groeiende stad in zijn ontwikkeling fasen. De onlangs afgewerkte boulevard en de ondergrondse tunnel die het grootste deel van het verkeer uithoudt, belooft een stad te worden waar families met kinderen op de eerst plaats  worden gezet.
De boulevard heeft veel kinderactiviteiten en speeltuinen om een echte “Schaatsbaan” niet te vergeten, die zelfs in het hart van de zomer is toegankelijk en het gemeentehuis organiseert vaak grote evenementen voor de kleintjes.

Villa dicht bij het strand van San Pedro te koop neem contact met ons op !

Als u geïnteresseerd bent in het bekijken van het perceel van deze Villa dicht bij het strand van San Pedro te koop , contacteer ons vandaag en we zullen een afspraak maken met de ontwikkelaar om u te laten zien. U kunt ook ontmoeten met de architect om over het interieur te praten.
Als alternatief sturen wij u graag een brochure om mee te beginnen. Vul gewoon het contactformulier op deze pagina in en wij sturen u alle informatie die u nodig heeft om een beslissing te nemen!

Deel deze woning

Deel
Abonneer op onze nieuwsbrief
Abonneer u vandaag op onze nieuwsbrief om de nieuwste woningen en nieuwbouw projecten te ontvangen als ze op de markt komen!
Maak je geen zorgen, zoals jij, Houden we niet van spam , dus we zullen je daroom alleen dingen versturen als het interessant is!
Weet je het zeker? Wie weet is uw droomhuis wel dichterbij dan u denkt!
×
×