Villa nieuwbouwproject in Marbella

€625,000 Vanaf

Description

Villa nieuwbouwproject in Marbella

Villa nieuwbouwproject in Marbella

Dit zijn de plannen voor het villa nieuwbouwproject in Marbella. Er is gepland om in totaal 10 villa’s te gaan bouwen, elke villa wordt gebouwd op een perceel van elk tussen 1100 m2 – 3675 m2.

Binnen 30 minuten bent u op de luchthaven van Malaga, dit is een geweldige mogelijkheid om zowel in Marbella te wonen als in het eigen land. Ook is het ideaal voor de degenen die hier permanent willen gaan wonen, de lokale voorzieningen zijn erg dichtbij. Bent u niet het hele jaar door in deze prachtige villa dan is het ook uitstekend voor vakantieverhuur, Deze woning zou veel moeten opleveren aangezien de aantrekkelijke locatie, lokale activiteiten, dichtbij het strand en de restaurants. En op een half uur van het Malaga airport.

Aangezien Marbella slechts op 30 minuten rijden is kunt u hier gezellig een dagje uit. Geniet van de mooie oude binnenstad en de prachtige winkels, koffie drinken op de boulevard of de meeste luxe jachten en auto’s spotten in Puerto Banus.

Het ontwerp van dit nieuwbouwproject in Marbella

Villa nieuwbouwproject in Marbella

Het ontwerp van deze villa nieuwbouwproject in Marbella  is van topkwaliteit en met moderne eigentijdse kenmerken.

De villa’s bieden hoge kwaliteit en persoonlijke voorzieningen. Deze villa’s in Marbella zijn voorzien van drievoudige beglazing en gebruiken zonne-energie om de kosten van levensonderhoud te minimaliseren.

De villa’s zijn open plan ontworpen met een grote woonkamer en keuken met lounge en eetkamer.
De keuken is op een stijlvolle en moderne manier ontworpen en is volledig uitgerust met state of the art apparatuur.

Deze villa’s in Marbella bieden twee, drie of vier slaapkamers en twee tot drie badkamers met premium kwaliteit kranen en fittingen.

Het villa nieuwbouwproject in Marbella biedt een groot gebied om te zonnebaden en een groot terras om vrienden te vermaken bij zonsondergang of genieten van het uitzicht met een ontspannende kop thee. Daarnaast heeft het ook toegang tot het zwembad in de prachtige tuin en een eigen garage met ruimte voor twee auto’s.

Bent u geïnteresseerd in dit nieuwbouwproject in Marbella en wil u meer informatie, of wilt u een rondleiding bij het, contacteer ons vandaag!

Deel deze woning

Deel
Abonneer op onze nieuwsbrief
Abonneer u vandaag op onze nieuwsbrief om de nieuwste woningen en nieuwbouw projecten te ontvangen als ze op de markt komen!
Maak je geen zorgen, zoals jij, Houden we niet van spam , dus we zullen je daroom alleen dingen versturen als het interessant is!
Weet je het zeker? Wie weet is uw droomhuis wel dichterbij dan u denkt!
×
×