Perceel te koop in Sotogrande Alto

€295,000

Description

Perceel te koop in Sotogrande Alto
Perceel te koop in Sotogrande Alto

Exclusieve Perceel te koop in Sotogrande Alto, met een grootte van 1.245 m2. Vanuit het perceel is het slechts 7 minuten rijden naar de beste stranden in dit gebied en binnen 15 minuten komt u naar de internationale luchthaven van Gibraltar! Dus het is dichtbij en goed voor iedereen die een vakantie huis wil bouwen of iemand die op zoek bent naar voltijdse verblijf.

Dit Perceel te koop in Sotogrande Alto is ideaal voor mensen die hun eigen woning in een van de beste gebieden van Sotogrande persoonlijk willen ontwerpen. Het perceel is gelegen in een luxueuze urbanisatie waar andere luxe en grote villa’s zich bevinden. Het gebied ligt dicht bij de Country Club en een bekende golfbaan. Dus het is de ultieme droom voor degenen die graag golf willen spelen.

Perceel te koop in Sotogrande AltoDe exclusieve haven van Sotogrande en zijn rustige leefwijze liggen op slechts 10 minuten rijden van het perceel. Dit is zonder twijfel de beste optie voor iedereen die een droomhuis in een fantastisch gebied van Sotogrande wil bezitten!

Als u de rust van Sotogrande Alto voor een dag wilt verlaten, kunt u altijd een korte reis naar Puerto Banus. Binnen ongeveer 30 minuten zit u in de bekende haven waar u kunt wandelen langs de zee, kijk naar de superjachten, een hapje eten in een van de restaurants of windowshop met winkels zoals Louis Vuitton en GUCCI. Of waarom niet naar de oude binnenstad van Marbella en geniet van een koffie of ga een beetje verder en bezoek de La Canada voor een winkelcentrum voor de dag. Er is veel keuze!
Perceel te koop in Sotogrande Alto

Als u geïnteresseerd bent in deze Perceel te koop in Sotogrande Alto, kunt u ons vandaag contacteren! Als dit niet precies wat u zoekt, kunt u vrijblijvend door onze volledige portfolio van nieuwe ontwikkelingen online surfen of contact met ons opnemen en ons vertellen wat u zoekt en wij zullen ons best doen om uw droomhuis te vinden!

Deel deze woning

Deel
Abonneer op onze nieuwsbrief
Abonneer u vandaag op onze nieuwsbrief om de nieuwste woningen en nieuwbouw projecten te ontvangen als ze op de markt komen!
Maak je geen zorgen, zoals jij, Houden we niet van spam , dus we zullen je daroom alleen dingen versturen als het interessant is!
Weet je het zeker? Wie weet is uw droomhuis wel dichterbij dan u denkt!
×
×