Nieuwe huizen te koop in Ojen

€450,000 Vanaf

Description

Nieuwe huizen te koop in Ojen

Nieuwe huizen te koop in Ojen Wij bieden u 75 mooie nieuwe woningen aan die te koop zijn in Ojen. Deze 75 nieuwe huizen te koop in Ojen zijn verspreid over negen unieke gebouwen met elk een eigen identiteit en distributie.

Dit nieuwbouwproject biedt een mix van villa’s, appartementen en penthouses. Ze zijn gebouwd op meer dan 50 hectare grond. De gebouwen zijn ontworpen om zoveel mogelijk licht binnen te laten. Het zijn slechts een paar verdiepingen waardoor ze het zonlicht voor elke woning kunnen maximaliseren.

Dit nieuwbouwproject biedt veel luxe eigenschappen. Het complex is luxueus, exclusief, veilig en privé.

Deze nieuwe woningen van het nieuwbouwproject in Ojen zijn ideaal voor families en professionals die op zoek zijn naar een plaats in het Marbella-gebied om iets te kopen, maar willen niet in de overbevolkte gebieden zitten van Marbella. De ontwikkeling ligt slechts op een paar minuten van Marbella, met een snelle en gemakkelijke toegang tot de hoofdweg, zowel naar Marbella als naar Málaga.

Deze eigenschappen bieden een absoluut prachtig 360º uitzicht op de bergen en de zeezijde. De ruime terrassen bieden de ultieme zon ervaring en de natuurlijke omgeving zal uw hersenen volledig ontspannen na een harde dag werken!

Nieuwe huizen te koop in Ojen De locatie van deze woningen is gewoon ideaal. Slechts een paar minuten onderweg heeft u de Super Mall “La Cañada” dat alles te bieden heeft zowel kleding, boodschappen, bioscoop, bowlingbaan, dierenwinkel, restaurants, bars en vele andere winkels.

Het ontwerp van dit nieuwbouwproject in Ojen

Deze nieuwe huizen te koop in Ojen zijn gebouwd met een eigentijdse en baanbrekende architectuur die het natuurlijke licht de huizen binnen laat. De grote ramen van vloer tot plafond en de terrasdeuren laten u het prachtigste uitzicht van de kust zien.  

De terrasdeuren kunnen volledig worden geopend, zo kan u uw leefruimte verdubbelen! U kunt genieten van het fantastische weer dat Marbella het hele jaar door te bieden heeft.

De keukens zijn volledig uitgerust met de beste kwaliteits apparatuur. De werkbladen zijn wit gelakt en de inrichting is neutraal, zodat u er zelf uw persoonlijke twist aan kan geven.

Prijzen voor deze nieuwe woningen te koop in Ojen, Marbella, beginnen bij €450.000. De appartementen en penthouses zijn beschikbaar met 2 of 3 slaapkamers.

Nieuwe huizen te koop in Ojen Het nieuwbouwproject in Ojen zijn moderne en eigentijdse nieuwe woningen. Als u geïnteresseerd bent om het perceel te bekijken, of meer informatie wilt ontvangen per e-mail. Neem dan contact met ons op of bezoek ons kantoor in Nueva Andalucia. Ons vriendelijke personeel is daar om u te helpen en u de beste en nieuwste ontwikkelingen te laten zien aan de Costa del Sol!

Deel deze woning

Deel
Abonneer op onze nieuwsbrief
Abonneer u vandaag op onze nieuwsbrief om de nieuwste woningen en nieuwbouw projecten te ontvangen als ze op de markt komen!
Maak je geen zorgen, zoals jij, Houden we niet van spam , dus we zullen je daroom alleen dingen versturen als het interessant is!
Weet je het zeker? Wie weet is uw droomhuis wel dichterbij dan u denkt!
×
×