Nieuwbouwproject te koop in Mijas

€560,000 Vanaf

Description

Nieuwbouwproject te koop in Mijas

Nieuwbouwproject te koop in Mijas

Dit nieuwbouwproject te koop in Mijas heeft vijf moderne villa’s. De villa’s hebben drie slaapkamers. Deze villa’s liggen op een fantastische locatie aan de Costa del Sol, die het zuiden of zuidwesten afwisselt, afhankelijk van het perceel. Daarnaast heb je uitzicht op zee en golfbanen vanuit de meeste hoeken van elk huis.

Het nieuwbouwproject te koop in Mijas biedt villa’s die op drie verdiepingen zijn gebouwd. Op de eerste verdieping heeft u een woonkamer en een open of gesloten keuken, afhankelijk van uw voorkeur. Ja, in sommige van de ontwerpaspecten van deze villa’s heb je verschillende mogelijkheden! De keuken is individueel ingericht en kunnen, indien nodig, gebouwd worden met veel extra functies. Op de begane grond is er ook een gastentoilet.

Nieuwbouwproject te koop in Mijas

Op de tweede verdieping van deze villa’s zijn er drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan er een is voorzien van een eigen badkamer. U heeft ook toegang tot een binnenbad en een buitendouche bij het zwembad.

Het natuurlijke licht van dit nieuwbouwproject in Mijas is geweldig en de kamers zijn erg licht dankzij de grote ramen van het vloer tot het plafond. De kelder van deze villa heeft een extra toilet en een ruime garage waar u uw golfwagen kunt parkeren, aangezien u directe toegang tot de golfbanen heeft. De garage heeft ook ruimte voor een fitness, extra gastenkamer of speelkamer.

Nieuwbouwproject te koop in Mijas Dit nieuwbouwproject te koop in Mijas biedt de nieuwste eigenschappen in nieuwbouw en u woont in een luxueuze en stijlvolle omgeving. Met zijn grote ramen van vloer tot plafond geniet u van het zonlicht en het prachtige uitzicht het hele jaar door. De villa’s zijn geprijsd van € 560.000 tot € 600.00.

Als u geïnteresseerd bent en meer wilt weten over dit nieuwbouwproject te koop in Mijas, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen! Als dit niet precies is wat u zoekt, kijk dan gerust verder op onze site naar de vele andere nieuwbouwprojecten of neem contact met ons op en vertel ons wat u zoekt, zodat wij uw droomhuis in Spanje kunnen vinden!

Deel deze woning

Deel
Abonneer op onze nieuwsbrief
Abonneer u vandaag op onze nieuwsbrief om de nieuwste woningen en nieuwbouw projecten te ontvangen als ze op de markt komen!
Maak je geen zorgen, zoals jij, Houden we niet van spam , dus we zullen je daroom alleen dingen versturen als het interessant is!
Weet je het zeker? Wie weet is uw droomhuis wel dichterbij dan u denkt!
×
×