Luxe villa’s te koop op de New Golden Mile

€850,000 from

Description

Luxury Villas for Sale on the New Golden Mile

Luxe villa’s te koop op de New Golden Mile

Vandaag hebben we dezeLuxe villa’s te koop op de New Golden Mile in Marbella. Deze villa’s zijn ontworpen met een moderne eigentijdse en stijlvolle architectuur die luxe uitziet. Het ontwerp is zeer goed doordacht met aandacht voor detail in elke kamer. De startprijs voor deze luxe villa’s te koop op de New Golden Mile is van slechts 850,00 €

Deze Luxe villa’s te koop op de New Golden Mile hebben een open en ruime indeling die de keuken, woonkamer en eetkamer in één combineert. Aan de andere kant zijn de slaapkamers en badkamers privegebieden verrijkt door de prachtige tuin.

Daarnaast heeft u de bekende Puerto Banus haven, waar u rond de haven kunt wandelen en de luxe jachten bewondert, een aantal fantastische Spaanse gerechten kunt eten, of waarom niet een reis naar de stad van Marbella, dat is maar een paar minuten Van de villa’s.

Luxury Villas for Sale on the New Golden Mile

De grote glazen ramen laten veel licht in, waardoor de villa’s de hele dag en het hele jaar door een geweldige licht val heeft . Daarnaast geniet u van dit nieuwste kenmerk van glazen deuren van vloer tot plafond. Ze staan u toe om uw leefruimte te openen en genieten van de zon en het prachtige uitzicht, evenals op uw woonruimten.

Luxury Villas for Sale on the New Golden Mile
De Luxe villa’s te koop op de New Golden Mile zijn perfect van elkaar gescheiden en geven u privacy in uw tuin zonder dat u door uw buren wordt bekeken. Het voordeel van deze nieuwe ontwikkeling in Marbella is dat u zelf kunt bepalen en mee beslissen over elk aspect van het ontwerpproces. U kunt bijvoorbeeld enkele eigenschappen van de villa’s aanpassen, zoals de grootte van de ramen en de indeling van de slaapkamers, enz.

Luxury Villas for Sale on the New Golden Mile

Als u geïnteresseerd bent en meer wilt weten over deze luxe villa’s te koop op de New Golden Mile, neem dan contact met ons op vandaag!

Als dit niet precies wat u zoekt, dan bent u van harte welkom om door ons hele assortiment nieuwe ontwikkelingen te kijken of ons te contacteren en ons te vertellen wat u zoekt en we zullen alles doen om uw droomhuis te vinden!

 

Deel deze woning

Deel
Abonneer op onze nieuwsbrief
Abonneer u vandaag op onze nieuwsbrief om de nieuwste woningen en nieuwbouw projecten te ontvangen als ze op de markt komen!
Maak je geen zorgen, zoals jij, Houden we niet van spam , dus we zullen je daroom alleen dingen versturen als het interessant is!
Weet je het zeker? Wie weet is uw droomhuis wel dichterbij dan u denkt!
×
×