Eigentijdse villa te koop in Marbella

€1,125,000 Vanaf

Description

Deze eigentijdse villa te koop in Marbella is een van slechts 5 eenheden die beschikbaar zijn om te beginnen met € 1.125.000. Elk van deze moderne en ruime moderne villa’s heeft 3, 4 en 5 slaapkamers en maakt deel uit van een extravagante ontwikkeling van 35 luxueuze, eigentijdse en ruime huizen.

Met de elegante architectuur en combineren met de karakteristieke setting van deze eigentijdse villa te koop in Marbella biedt het een keuze uit twee spectaculaire layouts met verschillende keukenontwerpen en gevarieerd aantal kamers.

Eigentijdse villa te koop in Marbella

In zijn villa staan ​​grote ramen om het beste van de ruimte en het licht te halen. Het biedt een open woonkamer met ramen van vloer tot plafond, die op een soepele en harmonieuze manier aan de binnen- en buitenruimtes aansluiten.

De terrassen grenzen naadloos met de prachtige, volgroeide tuinen en sluiten het privé zwembad perfect in, zodat u in de open lucht kunt dineren en genieten.

Deze eigentijdse villa te koop in Marbella biedt sensationeel uitzicht op de kust en de bergen naar La Concha en de privétuin oase ontworpen voor optimale privacy.

Daarnaast biedt deze veilige nieuwe ontwikkeling van villa’s te koop een prive-clubhuis. De villa ligt op slechts 10 minuten van Puerto Banus, de boulevard van San Pedro de Alcántara en op slechts 15 minuten van het la Cañada-winkelcentrum.

Het clubhuis biedt een verwarmd zwembad van 15m, spa, jacuzzi, sauna, fitnesscentrum en een sociaal gebied. Daarnaast biedt het complex 24 uur beveiliging.

Deze nieuwe ontwikkeling schept extravagantie en stijl. Alles over is is ontworpen met ongerepte nauwkeurigheid en grondig doordacht om de ideale leefomgeving voor zijn nieuwe eigenaren te waarborgen.

Van de 35 villa’s die oorspronkelijk werden aangeboden, waren er nog maar 5 te koop, en de ontwikkelaar is verplicht om zijn eerste fase in het voorjaar van 2018 af te leveren.

Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over deze eigentijdse villa te koop in Marbella, contacteer ons vandaag voor een brochure, of vraag ons om een ​​kijkje van de site.

Deel deze woning

Deel
Abonneer op onze nieuwsbrief
Abonneer u vandaag op onze nieuwsbrief om de nieuwste woningen en nieuwbouw projecten te ontvangen als ze op de markt komen!
Maak je geen zorgen, zoals jij, Houden we niet van spam , dus we zullen je daroom alleen dingen versturen als het interessant is!
Weet je het zeker? Wie weet is uw droomhuis wel dichterbij dan u denkt!
×
×