Appartementen te koop aan de New Golden Mile

€222,000 Vanaf

Description

Appartementen te koop aan de New Golden Mile

Appartementen te koop aan de New Golden Mile

Slechts 2 eenheden beschikbaar!

Kies 1 van de  2 fantastische Appartementen te koop aan de New Golden Mile! Verbazingwekkende begane grond appartement of eerste verdieping hoek eenheid in de eerste fase van de luxe nieuwe ontwikkeling op de New Golden Mile van Marbella.

De begane grond appartement heeft 2 ruime slaapkamers en 76,76m2 woonkamer. Terras van bijna 19m2 en een tuin van 24m2.  De vraagprijs is slechts €289.000, daarom zal dit appartement op de begane grond snel weg zijn!

De eerste verdieping hoek eenheid is nog groter! 3 slaapkamers en bijna 90m2 woonkamer, 25m2 terras met prachtig uitzicht! De locatie van deze appartementen ligt in een gewilde buitenwijk van Marbella, gelegen aan de New Golden Mile.

Het ontwerp van deze nieuwe appartementen

Appartementen te koop aan de New Golden MileDeze prachtige appartementen aan de New Golden Mile bieden u het ultieme luxe leven onder de Spaanse zon! De appartementen liggen dicht bij alles wat je nodig hebt en zijn ontwikkeld door een betrouwbare ontwikkelaar.

Dit nieuwbouwproject is voorzien van open woonruimtes, grote schuifdeuren die veel licht naar binnen laten en die je open kunt doen zodat je je leefruimte kan verdubbelen.

De grote ramen bieden u het meest fantastische uitzicht over de tuinen en de zee. Door de lage architectuur kan elk appartement van het uitzicht genieten.

De design keuken met wit gelakte kasten zijn voorzien van alle moderne apparatuur. Het gedeeltelijk overdekte terras heeft glazen balustrades, zodat u kunt genieten van de schitterende uitzichten.

Appartementen te koop aan de New Golden Mile
Appartementen te koop aan de New Golden Mile

Appartementen New Golden Mile

De ontwikkeling biedt 2 grote zwembaden en prachtige tropische tuinen. Het ligt dicht bij het clubhuis met fitnessruimte, spa, koffiebar en evenementen. En er is een supermarkt!

Deze appartementen bevinden zich op slechts 2 minuten rijden van Puerto Banus, en 10 minuten van Marbella. Elk appartement heeft een prachtig uitzicht op zee en het nieuwbouwproject is omringd door tal van bars, restaurants en plekken om vrienden te ontmoeten.

Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over deze appartementen die te koop staan aan de New Golden Mile, neem dan contact op met ons team op Marbella New Developments. U kunt ons kantoor bezoeken in Nueva Andalucia, we hebben verse koffie en u kunt dagelijks vanaf 10 uur onze portfolio van nieuwe ontwikkelingen zien.

We zien ernaar uit je binnenkort te zien!

Deel deze woning

Deel
Abonneer op onze nieuwsbrief
Abonneer u vandaag op onze nieuwsbrief om de nieuwste woningen en nieuwbouw projecten te ontvangen als ze op de markt komen!
Maak je geen zorgen, zoals jij, Houden we niet van spam , dus we zullen je daroom alleen dingen versturen als het interessant is!
Weet je het zeker? Wie weet is uw droomhuis wel dichterbij dan u denkt!
×
×